2017/05/27

Klipsch R15PM powered speaker



speaker bookshelf  5.25" , dah build in amp...
agar ringkas.  tak makan tempat , cuma letak saja kat atas TV rack atau spekaer stand.

bunyi HiFi yang elok.


rakaan pun cantik

Klipsch R15PM powered speaker

ada phono input , boleh sambung dengan permain Piring Hitam.

ada Bluetooth , sumbung Handset , tablet  atau laptop tanpa wayer.

ada "USB B" input , sumbung dari PC dengan USB cable .bermain secara Digital..


 Tak perlu Amplifier lah ..

ada Optical digital input , senang untuk sambung ke TV.

senang pasang.

ada juga Subwoofer output , utuk tambah active subwoofer , kalau nak bass yang lebih banyak .




HIGH FREQUENCY DRIVER :
1" (2.54cm) Aluminum diaphragm compression driver mated to 90° x 90° square Tractrix Horn

LOW FREQUENCY DRIVER:
5.25" (13.3cm), copper spun magnetically shielded
IMG woofer






install driver kat windows ..secara auto..


pilih yang betul..




Qualcomm aptX










Malaysia / Kedah / Alor Setar / Sentosa Plaza / Pertama Audio Trading / Contact 



ukuran  H x W x D : 12.5" (31.8cm) x  7” (17.8cm) x 8.11” (20.6 m)

berat : 4.67 kg sebiji /  11.3kg ( dua biji dan sekali kotak )









Hi-Fi / speaker / bookshelf speaker / Klipsch

Malaysia / Kedah / Alor Setar / Sentosa Plaza / Pertama Audio Trading / Contact 





Tiada ulasan:

Catat Ulasan